top of page
Yoga-mindfulness logo 830x280.png
aktuellt

Aktuellt

Vårens kurser är publicerade!

Kursstart 15/01 - 21/01  

Med nöje presenterar vi vårens kursutbud!

Kurs scheman hittar du här: 

https://www.yoga-mindfulness.com/kursschema

Nytt för våren är ungdomsyoga som kommer att  hållas torsdagar 15:30 till 16:30. 

Anmäl dig idag och ta del av december erbjudandet!

Early bird 10 % vårens kurser under hela december.

Kursboken “Yoga-mindfulness - 12 lektioner steg för steg” ingår i kursavgiften. 

Varmt välkommen!

Yoga-mindfulness Centrum Stockholm 

Ljusstöpning, meditation,
mat och musik!

Söndag 10/12 kl 13:00 – ca 17:00

Ett erbjudande till specialpris för dig som går på Yoga-mindfulness kurs hos oss denna termin! I samverkan med Östanlid Hälsogård.

Välkommen till den traditionella adventsträffen  Ljusstöpning Meditation Mat o Musik. En rogivande vinterträff vid brasan i studion på Östanlid.

Vi stöper ljus på gammalt vis. Raka och skruvade, ljuskronor och flerarmade ljus! 
Vi börjar som vanligt med en enkel meditation och närvaroövning framför brasan. Sedan blir det fika medan vi knyter vekar och börjar stöpa. Framåt 16:00 blir det varm vegetarisk soppa, äppelmust och hembakat bröd. Klara Lundaahl underhåller med folkmusik på fiol under kvällen. 
Pris 650 kr inkl. fika, mat, brasa och utrustning, (450 kr för dig som går Yoga-mindfulness kurs denna termin), 350 kr för ungdom (12-25). Färdiga ljus tillkommer efter vikt till självkostnadspris (100 kr/kg).

mer info: www.ostanlid.se/aktuellt

Anmäl intresse till info@ostanlid.se och ange då om du är kursdeltagare Yoga-mindfulness Centrum denna termin. Vägbeskrivning hittar du på Östanlids hemsida www.ostanlid.se/kontakt

 

Varmt välkommen!

Yoga-mindfulness Centrum Stockholm & Östanlid Hälsogård

Upptäck Yoga-mindfulness!

Välkommen lördag 09 december kl 11:30 - 14

Kom och lär känna Yoga-mindfulness lördag 09 december kl 11:30 - 14:00. Det kommer bland annat att bli prova-på, samtal och fika, samt berättelser om Yoga-mindfulness och hur denna ursprungliga form av yoga kom till Sverige.

 

Upptäck hur yoga kan berika ditt liv och din omgivning på olika sätt, och få inspiration till hur du kan fördjupa dig inom Yoga-mindfulness.

FÖR VEM   Alla! Nybörjare, erfarna, nyfikna.

 

KOSTNAD  Fri entré

 

NÄR  Lördag 09 december kl 11:30 - 14:00

 

ANMÄLAN   info@yoga-mindfulness.com   tel 070-203 45 06

Öppen meditation

Välkommen fredag 01 december kl 18:30 - 19:30

En fredag i månaden kl 18.30 - ca 19.30 är du välkommen på en stunds meditation hos oss. Nästa tillfället är fredag den 1 december.

Meditationen passar för såväl helt nya med meditation till de som har mediterat länge, eftersom en lärare leder på ett sätt som anpassas till olika förutsättningar. Vi sitter i kortare stunder med pauser emellan under totalt ca 25 - 35 minuter. Meditationen inleds med lite instruktioner och enkla stretchövningar. Den som vill och har möjlighet kan stanna lite efteråt på en kopp te. 

Det finns yoga-mattor, filtar, meditationskuddar att låna. Även stolar finns. 

Det är kostnadsfritt att delta, men eftersom det är begränsat antal platser, behöver vi din anmälan. De som går pågående kurs har förtur.

Anmälan samt eventuella frågor till info@yoga-mindfulness.com eller 070-203 45 06

Varmt Välkommen! 

Yoga-mindfulness Intensiv!

Östanlid Hälsogård (Ekerö),
söndag 29/10 09:30-16:00

Heldagsevent inom räckhåll från Stockholm City. För dig som utövar Yoga och vill ge dig själv en hel dag med närvaro i Yoga-mindfulness!

Arrangemang av Yoga-mindfulness Centrum Stockholm, Östanlid Hälsogård och Growth Health & Care AB.

Program

09:30 – 11:30 Yoga-mindfulness pass - asanas (kroppsövningar), pranayama (andningsövning) och dharana/dhyana (koncentration/meditation).

11:30 – 12:00 Te/kaffe och smörgås.

12:00 – 12:30 Föredrag och samtal – Om yogafilosofi i praktiken, Brahmā Vidyā (Jnana) och Sanatana Yoga.

12:30 – 13:30 Vegetarisk lunch tillagad av gårdens grönsaker, hembakt bröd och äppelmust.

13:30 – 14:30 Liten vandring ner till Mälarens strand.

14:30 – 15:30 Närvaroövning, andning och meditation. Föredrag och samtal om hur en livsstil i Yoga kan lyfta och stödja oss både som individ och samhälle. Med anknytningar till Patanjali Yoga Sutra och Sanatana Yoga.

15:30 – 16:00 Avslut med fika och äppelpaj, te/kaffe. Vi delar erfarenheterna av dagen och hur den kan leda vidare.

Möjlighet till kort individuell Yoga-mindfulness baserad hälsokonsultation under dagen.

Lärare: Siv Lundaahl, certifierad Yoga-mindfulnesslärare, leg läkare. Bo Lundaahl, certifierad Yoga-mindfulnesslärare, kbt terapeut dipl. Karin Karlsson, certifierad Yoga-mindfulnesslärare, familjeterapeut.

PlatsÖstsanlid Hälsogård, Ekerö www.ostanlid.se/kontakt

Anmälan: info@ostanlid.se

Pris: 1500kr inkl. fika, lunch och ev. hälsokonsultation. 950kr för Yoga-mindfulness kursdeltagare under året. Anmälan och frågor till info@ostanlid.se

Mer om Östanlid Hälsogård, Yoga-mindfulness, bokning mm. hittar du på www.ostanlid.se/aktuellt Mer om Yoga-mindfulness Centrum Stockholm se www.yoga-mindfulness.com och för Growth Health & Care AB se www.mindfulgrowth.com

Varmt välkommen till Östanlid Hälsogård!

Upptäck Yoga-mindfulness!

Välkommen måndag 23 oktober kl 17:30 - 20

Kom och lär känna Yoga-mindfulness måndag den 23 oktober kl 17.30 - 20.00. Det kommer bland annat att bli prova-på, samtal och fika, samt berättelser om Yoga-mindfulness och hur denna ursprungliga form av yoga kom till Sverige.

 

Upptäck hur yoga kan berika ditt liv och din omgivning på olika sätt, och få inspiration till hur du kan fördjupa dig inom Yoga-mindfulness.

FÖR VEM   Alla! Nybörjare, erfarna, nyfikna.

 

KOSTNAD  Fri entré

 

NÄR  Måndag  23 oktober kl 17.30 - 20.00

 

ANMÄLAN   info@yoga-mindfulness.com   tel 070-203 45 06

Mindfulness baserat på KBT i grupp

Startar nu! Både på plats och online!

Vår gruppterapi baseras på̊ mindfulness och kognitiv beteende-terapi, KBT.

Mindfulness är en mångtusenårig tradition med rötter i öst, som handlar om att vara närvarande i nuet och se saker och ting som de verkligen är. KBT handlar till stor del om att identifiera och förändra negativa tankemönster och beteenden. Tillsammans bildar de en effektiv terapiform som ger bestående resultat. Att gå i gruppterapin innebär att du arbetar självständigt med dina tankar och känslor, samtidigt som du kan ta stöd av de andra i gruppen.

Inom kort startar två nya grupper - onsdagen den 4 oktober på plats i Stockholm, och onsdagen den 11 oktober startar en grupp online. Det finns några platser kvar. Läs mer i folder och välkommen med frågor/funderingar/anmälan, till info@mindfulgrowth.com, telefon 070-568 49 78.

Upptäck Yoga-mindfulness!

Lördag 7 oktober kl 10.30 - 13.00

Kom och lär känna Yoga-mindfulness tisdag den 7 oktober kl 10.30 - 13.00. Det kommer bland annat att bli prova-på, samtal och fika, samt berättelser om Yoga-mindfulness och hur denna ursprungliga form av yoga kom till Sverige.

 

Upptäck hur yoga kan berika ditt liv och din omgivning på olika sätt, och få inspiration till hur du kan fördjupa dig inom Yoga-mindfulness.

FÖR VEM   Alla! Nybörjare, erfarna, nyfikna.

 

KOSTNAD  Fri entré

 

NÄR  Lördag  7 oktober kl 10.30 - 13.00

 

ANMÄLAN   info@yoga-mindfulness.com   tel 070-203 45 06

Yoga-mindfulness lärarutbildning!

350 lärotimmar under 3 terminer

Goda nyheter om vår lärarutbildning! 

 

Februari 2024 är det dags igen, den nionde gången i rak följd startas Yoga-mindfulness lärarutbildning. Än finns några platser kvar! 

Utbildningen är på 350 lärotimmar under 3 terminer, 6 helger per termin (lördag – söndag dagtid) i Stockholm. Dessutom tillkommer egen praktik under handledning. Utbildare är Growth Health & Care Institut som drivs av Bikash Acharya. 

 

Yoga-mindfulness kommer direkt ur den levande indiska traditionen, samtidigt som den är anpassad till våra förhållanden och förutsättningar. Dess filosofiska och teoretiska bas är Raja Yoga och Patanjalis Yoga Sutras. Det praktiska utövandet består av kropps-, andnings- och meditationsövningar.

 

Huvudlärare för utbildningen är Bikash Acharya, som fick tidigt en mångårig traditionell utbildning inom yoga och mindfulness meditation i Indien. Han har därefter ägnat sig helt åt yoga och mindfulness som utbildare, behandlare och handledare i USA och i Europa, innan han kom till Sverige i mitten av 1980-talet. Bikash deltar vid alla utbildningstillfällen tillsammans med övriga lärare och föreläsare. 

 

Bikash är även leg kognitiv psykoterapeut, har en fil mag i psykologi, samt har forskat inom Yoga-mindfulness på Karolinska Institutet för patienter med stressrelaterade sjukdomar. 

 

Du kan gå utbildningen för att du vill bli aktiv yogalärare, eller om du vill kombinera Yoga-mindfulness med ditt yrke t ex lärare, kurator, olika vårdyrken, ledaryrken m.m. Eller kanske du vill lära dig yoga på ett fördjupat och integrerat sätt, helt för egen del.  Oavsett vilket syfte man har för att gå utbildningen ger den en berikande effekt för ens liv. 

 

Läs mer i pdf som du laddar ner på www.mindfulgrowth.com under fliken ”utbildning”.

Frågor om anmälan m.m: info@mindfulgrowth.com eller telefon 070-568 49 78 

Yoga-mindfulness festival!

Yogalivsstil för ett hälsosamt samhälle

26/8 och 27/8  2023
10:30-16:00

11:e året för Yoga-mindfulness festivalen på Östanlid Hälsogård med sponsor Growth Health & Care AB.
Ett arrangemang tillsammans med Yoga-mindfulness Centrum Stockholm.

Prova på yogaövningar - Föredrag och samtal - Yoga i vardagen och yogafilosofi i praktiken. Hur kan vi tillsammans ordna för bättre stöd och utrymme för alla att växa och trivas?
Samvaro, lek & underhållning för små och stora. Musik - Utställning - Cafe & Galleri. Vegetarisk lunch kan köpas, från egen odling.
Njut av dagar i närvaro och inspiration! 

 

Varmt välkommen till en härlig festival för hela familjen. Entré 150kr, - barn och ungdom till 18 år fritt.

Klicka här för PDF med festivalprogrammet


Läs mer på www.ostanlid.se/festival/

Prova Yoga-mindfulness
Söndag 20/8, Måndag 21/8
Onsdag 23/8, Fredag 25/8

Välkommen att prova Yoga-mindfulness!

Vi erbjuder nu några tillfällen där det finns möjlighet att prova enstaka Yoga-mindfulness pass och där du endast betalar 100 kr per pass.

För att delta behövs inga förkunskaper.

Yogamatta och meditationskudde finns att låna. 

Pris 100 kr för ett pass.

Du behöver bara föranmäla dig till vår e-post:

info@yoga-mindfulness.com

Passen som du kan anmäla dig till är:

 

Söndag 20/8

16:00 - 17.00  Yoga-mindfulness

Måndag 21/8

18:00 - 19:00  Yoga-mindfulness

Onsdag 23/8

18:00 - 19:00  Yoga-mindfulness

Fredag 25/8

16:30 - 17:30  Yoga-mindfulness

Varmt välkommen med din anmälan!

Upptäck Yoga-mindfulness!

Välkommen måndag 24 juli kl 17 - 20

Kom och lär känna Yoga-mindfulness måndag den 24 juli. Det kommer bland annat att bli prova-på, samtal och fika, samt berättelser om Yoga-mindfulness och hur denna ursprungliga form av yoga kom till Sverige. 

Kom som du är, du kan ha lång erfarenhet, eller ingen alls, bara vara nyfiken eller ha stort intresse, alla är välkomna! Ta gärna med din vän, partner eller granne.

 

Vi hoppas kunna bjuda dig en upptäckt i hur Yoga kan berika ditt liv och din omgivning på olika sätt. Vi vill även ge inspiration till hur du kan fördjupa dig inom Yoga-mindfulness.

Anmäl dig/er till info@yoga-mindfulness.com

eller på telefon 070-203 45 06.

Dit kan du också höra av dig med eventuella frågor. 


Det är gratis att delta!

Sommarläger i Hjo juli 2023

Onsdag 12 juli till söndag 16 juli 2023

Varmt välkommen till sommarens Yoga-mindfulness träff i Hjo!
Träffen är för alla – barn, vuxna, gamla, tonåringar, helt nya inom yoga eller med lång erfarenhet …

En del tar med sin familj eller sina vänner, andra kommer själva. Ett föräldrakooperativ finns där barnen gör roliga saker tillsammans, samtidigt som föräldrarna är på olika aktiviteter.
På programmet är det som alltid yoga, meditation, satsangs, musik och sång, god vegetarisk mat, lek och samvaro, promenader, bad, olika kvällsaktiviteter m.m. 

 

Onsdag 12 juli kl. 12.00 till söndag 16 juli kl. 15.00 (vecka 28). Vi bor i byn Missveden utanför Hjo.

 

Anmälan och frågor

Anmälan till info@mindfulgrowth.com
Frågor till susanna_sjostrom@hotmail.com tel 073-801 85 68

 

Klicka här för PDF med mer detaljer om sommarträffen

Varmt välkomna!

Yogalärarutbildning och fördjupning

Upplev Yoga-mindfulness och få veta mer om vår lärarutbildning - Lördagen 1 juli kl 10:30-16:30

Lördag den 1 juli bjuder vi in till en heldagsträff för dig som vill uppleva Yoga-mindfulness och få veta mer om vår lärarutbildning!

Se pdf om utbildning här: www.mindfulgrowth.com/utbildning.

Vi träffas på vackra Östanlid Hälsogård på Ekerö, där vi umgås, gör yogaövningar och mediterar. Vi samtalar om hur vi genom utbildning kan utveckla och fördjupa oss i Yoga-mindfulness, både personligen och i det större sammanhanget vi lever i. 

Endast kostnad för vegetarisk lunch och fika, 200kr.
Buss 311/312 från Brommaplan till
hållplats Farmen, därefter 200m till fots. Vägbeskrivning www.ostanlid.se/kontakt

Programmet för dagen:

10:30  Yoga-mindfulness pass, 90 min

12:15  Vad är Yoga-mindfulness

13:00  Lunch med samkväm och fika

13:45  Om lärarutbildningen och fördjupning i Yoga-mindfulness

14:15  Mindful walk

14:45  Workshop och fika

15:45  Meditation

16:15 - 16:30 Avslut och frågor

Anmälan behövs till: info@yoga-mindfulness.com

eller på telefon 070-203 45 06. Dit kan du också höra av dig med eventuella frågor. 

Varmt välkomna!

Upptäck Yoga-mindfulness!

Välkommen tisdag 27 juni kl 17 - 20

Kom och lär känna Yoga-mindfulness tisdag den 27 juni. Det kommer bland annat att bli prova-på, samtal och fika, samt berättelser om Yoga-mindfulness och hur denna ursprungliga form av yoga kom till Sverige. 

Kom som du är, du kan ha lång erfarenhet, eller ingen alls, bara vara nyfiken eller ha stort intresse, alla är välkomna! Ta gärna med din vän, partner eller granne.

 

Vi hoppas kunna bjuda dig en upptäckt i hur Yoga kan berika ditt liv och din omgivning på olika sätt. Vi vill även ge inspiration till hur du kan fördjupa dig inom Yoga-mindfulness.

Anmäl dig/er till info@yoga-mindfulness.com

eller på telefon 070-203 45 06.

Dit kan du också höra av dig med eventuella frågor. 


Det är gratis att delta!

Internationella 
Yogadagen 21 juni

Välkommen på gratis Yoga-mindfulness pass!

Välkommen på gratis Yoga-mindfulness pass 21 juni! 

Kom och fira Internationella Yogadagen tillsammans med oss på Yoga-mindfulness Centrum Stockholm. 


Vi erbjuder både fysiska övningar och meditation. Anmälan behövs


Kl 17.00 – 17.45     Yoga-mindfulness
Kl 18.15 – 19.00     Yoga-mindfulness
Kl 19.30 – 20.00     Meditation

FÖR VEM         Alla! Nybörjare, erfarna, nyfikna.
KOSTNAD       Fri entré
NÄR                 Onsdag den 21 juni  
VAR                  Roslagsgatan 37, Vasastan 
ANMÄLAN      info@yoga-mindfulness.com  
 tel 070-203 45 06

Varmt välkomna!

Yogalärarutbildning och fördjupning

Upplev Yoga-mindfulness och få veta mer om vår lärarutbildning - Söndagen 11 juni kl 10:30-16:30

Söndag den 11 juni bjuder vi in till en heldagsträff för dig som vill uppleva Yoga-mindfulness och få veta mer om vår lärarutbildning!

Se pdf om utbildning här: www.mindfulgrowth.com/utbildning.

Vi träffas på vackra Östanlid Hälsogård på Ekerö, där vi umgås, gör yogaövningar och mediterar. Vi samtalar om hur vi genom utbildning kan utveckla och fördjupa oss i Yoga-mindfulness, både personligen och i det större sammanhanget vi lever i. 

Endast kostnad för vegetarisk lunch och fika, 200kr.
Buss 311/312 från Brommaplan till
hållplats Farmen, därefter 200m till fots. Vägbeskrivning www.ostanlid.se/kontakt

Programmet för dagen:

10:30  Yoga-mindfulness pass, 90 min

11:45  Vad är Yoga-mindfulness

12:30  Lunch med samkväm och fika

13:45  Om lärarutbildningen och fördjupning i Yoga-mindfulness

14:30  Workshop och fika

15:35  Meditation

16:00 - 16:30 Avslut och frågor

Anmälan behövs till: info@yoga-mindfulness.com

eller på telefon 070-203 45 06. Dit kan du också höra av dig med eventuella frågor. 

Varmt välkomna!

Upptäck Yoga-mindfulness!

Välkommen måndag 12 juni kl 17 - 20

Intresset för öppet hus har varit stort och alla som ville fick inte plats, därför anordnar vi ett nytt öppet hus måndag den 12 juni kl 17 - 20.

Det blir prova-på-meditation, samtal och fika. Vi får också ta del av  berättelser om Yoga-mindfulness traditionen och hur denna ursprungliga form av yoga kom till Sverige och dess framväxt här.

Kom som du är, du kan ha lång erfarenhet, eller ingen alls, bara vara nyfiken eller ha stort intresse, alla är välkomna! Ta gärna med din vän, partner eller granne.

 

Vi hoppas kunna bjuda dig en upptäckt i hur Yoga kan berika ditt liv och din omgivning på olika sätt. Vi vill även ge inspiration till hur du kan fördjupa dig inom Yoga-mindfulness.

Anmäl dig/er till info@yoga-mindfulness.com

eller på telefon 070-203 45 06. Dit kan du också höra av dig med eventuella frågor. 


Det är gratis att delta!

Upptäck Yoga-mindfulness!

Välkommen måndag 29 maj kl 17 - 20

Måndag den 29 maj kl 17 - 20 håller vi öppet för alla!

Det blir prova-på-meditation, samtal och fika. Vi får också ta del av  berättelser om Yoga-mindfulness traditionen och hur denna ursprungliga form av yoga kom till Sverige och dess framväxt här.

Kom som du är, du kan ha lång erfarenhet, eller ingen alls, bara vara nyfiken eller ha stort intresse, alla är välkomna! Ta gärna med din vän, partner eller granne.

 

Vi hoppas kunna bjuda dig en upptäckt i hur Yoga kan berika ditt liv och din omgivning på olika sätt. Vi vill även ge inspiration till hur du kan fördjupa dig inom Yoga-mindfulness.

Anmäl dig/er till info@yoga-mindfulness.com

eller på telefon 070-203 45 06. Dit kan du också höra av dig med eventuella frågor. 


Det är gratis att delta!

Tack för en fantastisk Kulturnatt!

Glädje och inspiration under Kulturnatt Stockholm! 

Ett hjärtligt tack till alla er som kom och deltog på olika sätt i Yoga-mindfulness Kulturnatt i lördags den 22 april.

 

Många var ni som kom till studion och provade-på yoga och/eller meditation och som sedan satt kvar hos oss och pratade om yoga och livet i stort.

 

Många var också ni som vi mötte på stan, ni inspirerade oss med era tankar och funderingar om hur vår samtid ser ut och hur yoga kan bli en kraft att räkna med i framtiden för att skapa en gynnsam utveckling för alla. 

 

Vi förlänger Kulturnattens stämning och för dig som ville komma på prova-på, men inte fick någon plats, kan istället komma på någon av våra ordinarie prova-på, måndagar kl 16.30 – 17.30, utan kostnad.

 

Skriv bara in ”kultur” när du anmäler dig på  

info@yogamindfulness.com 

alternativt ringer/sms till 070-2034506. 

Prova på Yoga-mindfulness
under Kulturnatt Stockholm!

Välkommen till oss under Kulturnatten 22 april!

Prova Yoga-mindfulness och meditation under Kulturnatten. Enkla metoder för närvaro, inre lugn och styrka. Passar alla oavsett ålder och fysisk förmåga.


Det erbjuds tre pass à 45 min med Yoga-mindfulness och tre meditationspass à 30 min.


Evenemanget är kostnadsfritt.

Passen som du kan delta i är:

Yoga-mindfulness

Lugna, mjuka yoga-mindfulness-övningar.

17:45 - 18:30 Yoga-mindfulness 45 min

19:00 - 19:45 Yoga-mindfulness 45 min

20:15 - 21:00 Yoga-mindfulness 45 min

Meditation

Enkla metoder och meditation i kortare pass med pauser emellan.

21:30 - 22:00 Meditation

22:30 - 23:00 Meditation

23:30 - 00:00 Meditation

Om du vill försäkra dig om plats, anmäl dig innan på e-post: 

info@yoga-mindfulness.com

eller på telefon: 070-203 45 06.

 

Drop in i mån av plats. Sms för portkod. Du behöver inga förkunskaper, men bekväma kläder. Yogamatta finns att låna.

Alla åldrar välkomna!

Varmt välkommen med din anmälan!

Prova Yoga-mindfulness på måndagar

Välkommen att prova Yoga-mindfulness!

Välkommen på prova-på pass, varje måndag kl 16:30

Pris 100 kr för ett pass.

Du behöver bara föranmäla dig till vår e-post:

info@yoga-mindfulness.com

Varmt välkommen med din anmälan!

Prova Yoga-mindfulness
Torsdag 19/1, Söndag 22/1, Måndag 23/1

Välkommen att prova Yoga-mindfulness!

Vi erbjuder nu några tillfällen där det finns möjlighet att prova enstaka Yoga-mindfulness pass och där du endast betalar 100 kr per pass.

För att delta behövs inga förkunskaper.

Yogamatta och meditationskudde finns att låna. 

Pris 100 kr för ett pass.

Du behöver bara föranmäla dig till vår e-post:

info@yoga-mindfulness.com

Passen som du kan anmäla dig till är:

 

Söndag 15/1

16:00 - 17.00  Yoga-mindfulness

Måndag 16/1

18:00 - 19:00  Yoga-mindfulness

Torsdag 19/1

18:00 - 19:00  Yoga-mindfulness

Söndag 22/1

16:30 - 17:30  Yoga-mindfulness

Måndag 23/1

16:30 - 17:30  Yoga-mindfulness

18:15 - 19:15  Yoga-mindfulness

Varmt välkommen med din anmälan!

Morgon och lunchyoga 
Startar vecka 38

Välkommen att öva Yoga-mindfulness även på morgon och lunch!

Morgonyoga är ett härligt sätt att börja dagen, och med lunchyoga kan du få en skön paus med närvaro och stillhet.

Passen är lite kortare än vanliga Yoga-mindfulness pass, 45 minuter, så att de lättare går att passa in i din dag.

För att delta behövs inga förkunskaper.

Yogamatta och meditationskudde finns att låna. 

 

Anmäl dig till:

info@yoga-mindfulness.com

Morgonyoga 45 min

Tisdag 20/9

07:00 - 07:45  Lärare Ronia Razavi

Torsdag 22/9

07:30 - 08:15  Lärare Karin Karlsson

Lunchyoga 45 min

Onsdag 20/9

11:15 - 12:00  Lärare Jaana Siikanen

Torsdag 22/9

11:15 - 12:00  Lärare Jaana Siikanen

Varmt välkommen med din anmälan!

Prova Yoga-mindfulness
Söndag 21/8, Tisdag 23/8,
Onsdag 24/8, Fredag 26/8

Välkommen att prova Yoga-mindfulness!

Vi erbjuder nu några tillfällen där det finns möjlighet att prova enstaka Yoga-mindfulness pass och där du endast betalar 100 kr per pass.

För att delta behövs inga förkunskaper.

Yogamatta och meditationskudde finns att låna. 

Pris 100 kr för ett pass.

Du behöver bara föranmäla dig till vår e-post:

info@yoga-mindfulness.com

Passen som du kan anmäla dig till är:

 

Söndag 21/8

16:00 - 17.00  Yoga-mindfulness

17:30 - 18:30  Yoga-mindfulness

Tisdag 23/8

17:00 - 18:00  Yoga-mindfulness

18:30 - 19:30  Yoga-mindfulness

Onsdag 24/8

17:00 - 18:00  Yoga-mindfulness

18:30 - 19:30  Yoga-mindfulness

Fredag 26/8

16:30 - 17:30  Yoga-mindfulness

Varmt välkommen med din anmälan!

Yoga-mindfulness festival 

Östanlid Hälsogård, Ekerö
27/8 och 28/8 2022
10:30-16:00
Hälsa - Yogalivsstil - Forskning

10:års jubileum för Yoga-mindfulness festivalen! I år arrangerat tillsammans med Yoga-mindfulness Centrum Stockholm och i samverkan med Yoga-mindfulness Centrum i Oskarshamn och Uddevalla, samt flera Yoga-mindfulness lärare även från övriga landet.

Nu kan vi äntligen återgå till en festival för hela familjen, med föredrag, prova på – övningar som asanas, andning och meditation. Utställningar, yogabaserad hälsokonsultation, musik, barntält, liten marknad, vegetarisk lunch och en hel del mer.

Njut av dagar i närvaro och inspiration! Entré 150 kr, barnen fritt

Läs mer här: www.ostanlid.se/festival

Internationella Yogadagen 21 juni!

Vi firade internationella yogadagen 21 juni tillsammans med Yoga-mindfulness lärare från hela landet i centrala Stockholm.

Vi pratade och deltog med människor på stan, diskuterade det som pågår i samhället just nu och hur vi kan ta hjälp av yogas metoder och filosofi i samhällets olika utmaningar.

Vi erbjöd också prova-på yoga-mindfulness klasser på flera ställen i Sverige.

På länken nedan hittar du alla Yoga-mindfulness centrum runt om i landet och du kan även läsa den folder som vi delade ut: 

www.yoga-mindfulness.com/sverige

Prova Yoga-mindfulness
på Internationella Yogadagen 21 juni!

Välkommen på gratis Yoga-mindfulness pass!

Vi firar Internationella Yogadagen tisdagen 21:a juni och har öppet på kvällen.

Du är då välkommen att komma till oss för att prova på Yoga-mindfulness utan kostnad!

För att delta behövs inga förkunskaper. Mjuka kläder eller ”vanliga” kläder går bra eftersom det är kortare pass. Yogamatta och meditationskudde finns att låna. 

Evenemanget är kostnadsfritt.

Du behöver bara föranmäla dig till vår e-post:

info@yoga-mindfulness.com

Passen som du kan anmäla dig till är:

17:00 - 17.45  Yoga-mindfulness

18:00 - 18:45  Yoga-mindfulness

19:00 - 19:45  Yoga-mindfulness

Varmt välkommen med din anmälan!

Meditationskurser startar i maj

Börja dagen med meditation!

Alla längtar efter sinnesro, vårt sinne är alltid upptaget med olika tankar som hela tiden rör sig.

Tankarna tar oss åt många olika håll och det är lätt att känna stress och press. 
Meditation stillar tankarna, ökar koncentration och närvaro samt minskar stress i både kropp och sinne. Vi använder enkla metoder och gör meditationen i kortare pass med pauser emellan. För att delta behövs inga förkunskaper. Vi sitter på stol eller på meditationskudde. Ombyte behövs inte.

Meditationskurs 3 gånger, onsdagar, start 25:e maj

19:30-20.30 med Ronia Razavi

Kursavgift: 600 kr

Meditationskurs 3 gånger, tisdagar, start 10:e maj

07:00-07.45 med Ronia Razavi

Meditationskurs 3 gånger, torsdagar, start 12:e maj

07:00-07.45 med Karin Karlsson

Kursavgift: 500 kr

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär här >>

Prova på Yoga-mindfulness
under Kulturnatt Stockholm!

Välkommen till oss under Kulturnatten 23 april!

Vi har öppet under kulturnatten och du är varmt välkommen att komma till oss för att prova på yoga och meditation då!

För att delta behövs inga förkunskaper. Mjuka kläder eller ”vanliga” kläder går bra eftersom det är kortare pass. Yogamatta och meditationskudde finns att låna. 

Evenemanget är kostnadsfritt. Föranmälan behövs till vår e-post:

info@yoga-mindfulness.com

Passen som du kan anmäla dig till är:

Yoga-mindfulness

18:30-19.00 med Jaana Siikanen

19:30-20.00 med Jaana Siikanen

Meditation

20:30-21.00 med Jaana Siikanen

21:30-22.00 med Karin Karlsson

22:30-23.00 med Ronia Razavi 

Varmt välkommen med din anmälan!

gotlandhav_edited.jpg
bottom of page