top of page
Yoga-mindfulness logo 830x280.png

Senioryoga - kurs

Vi strävar efter flexibilitet i sinnet och i kroppen. Med övningarna i Yoga-mindfulness kan vi behålla eller öka den fysiska rörligheten samt påverka vår sinneskvalitet.
I Yoga-mindfulness är övningarna mjuka och långsamma. Speciellt i senioryoga så fokuserar vi på att mjuka upp stela leder, förstärka muskulaturen, öva för ökad koordinationsförmåga och balans, vilket bl.a. bidrar till en bättre kroppsförhållning. Regelbunden yogapraktik ger en stabilare tillvaro fysiskt och psykiskt.

Under passet gör vi stående, sittande och liggande övningar. De som behöver kan göra yoga sittandes på stol. Det är viktigt att lyssna på kroppen och att göra rörelserna efter sin egen förmåga. I Yoga-mindfulness läggs en stor vikt på närvaron - här och nu.

Varje pass avslutas med djupavslappning, andnings- och meditationsövning.

Du behöver inte vara senior för att delta, utan det passar även dig som kanske upplever något fysiskt besvär som begränsar din rörelseförmåga.

Senioryoga - nya kurser i höst!

Snart börjar höstens kurser!

När du går en kurs hos oss och missar något tillfälle så finns det möjlighet att ta igen passet på någon annan veckodag i mån av plats.

Välkommen med din anmälan!

Friskvård & bidrag

De flesta arbetsgivare erbjuder sina anställda att få ersättning för friskvård.

Yoga tillhör de aktiviteter som är godkända för bidrag, så om du har det, använd det gärna för din Yoga-mindfulness kurs.

Tisdag

13:00 - 14:30

Senioryoga

Start 27/08

Lärare: Jaana Siikanen

Kursavgift: 2000 kr

8 veckorskurs - 90 min

Vid långvarigt nedsatt inkomst 1680 kr

Torsdag

13:00 - 14:30

Senioryoga

Start 29/08

Lärare: Jaana Siikanen

Kursavgift: 2000 kr

8 veckorskurs - 90 min

Vid långvarigt nedsatt inkomst 1680 kr

bottom of page