top of page
Yoga-mindfulness logo 830x280.png

Yoga-mindfulness lärarutbildning!
350 lärotimmar under 3 terminer

Utbildningen är på 350 lärotimmar under 3 terminer, 6 helger per termin (lördag – söndag dagtid) i Stockholm. Dessutom tillkommer egen praktik under handledning. Utbildare är Growth Health & Care Institut som drivs av Bikash Acharya. 

 

Yoga-mindfulness kommer direkt ur den levande indiska traditionen, samtidigt som den är anpassad till våra förhållanden och förutsättningar. Dess filosofiska och teoretiska bas är Raja Yoga och Patanjalis Yoga Sutras. Det praktiska utövandet består av kropps-, andnings- och meditationsövningar.

 

Huvudlärare för utbildningen är Bikash Acharya, som fick tidigt en mångårig traditionell utbildning inom yoga och mindfulness meditation i Indien. Han har därefter ägnat sig helt åt yoga och mindfulness som utbildare, behandlare och handledare i USA och i Europa, innan han kom till Sverige i mitten av 1980-talet. Bikash deltar vid alla utbildningstillfällen tillsammans med övriga lärare och föreläsare. 

 

Bikash är även leg kognitiv psykoterapeut, har en fil mag i psykologi, samt har forskat inom Yoga-mindfulness på Karolinska Institutet för patienter med stressrelaterade sjukdomar. 

 

Du kan gå utbildningen för att du vill bli aktiv yogalärare, eller om du vill kombinera Yoga-mindfulness med ditt yrke t ex lärare, kurator, olika vårdyrken, ledaryrken m.m. Eller kanske du vill lära dig yoga på ett fördjupat och integrerat sätt, helt för egen del.  Oavsett vilket syfte man har för att gå utbildningen ger den en berikande effekt för ens liv. 

 

NÄSTA KURSSTART: februari 2024

 

Välkommen att höra av dig för mer information.

Lärare i Yoga-mindfulness på 3 terminer

Läs mer i pdf som du laddar ner på www.mindfulgrowth.com under fliken ”utbildning”.

Frågor om anmälan m.m

Bikash Acharya

info@mindfulgrowth.com

Telefon: 070-568 49 78

bottom of page